enda

Magnus Jarlbo

(1960 - )

Komponist, født 18/2 1960. Uddannet på Musikhøjskolen i Malmö og Lunds Universitet, hvor han har studeret komposition og arrangement.


Magnus Jarlbo har lavet musik til en lang række film- og tv-serier. Blandt dem er Pernille Fischer Christensens "En soap", der vandt både debutantprisen og Sølvbjørnen på Berlin Filmfestival 2006 og en Robert-nominering for bedste filmmusik samt den roste tv-serie "Arvingerne" og Pernilla Augusts publikums- og kritikersucces "vinalängorna" (Beyond), der på Venedig Filmfestival i 2010 blev tildelt Fipresci-prisen. Blandt dokumentarfilmene er Manal Masris "Brev till en seriemördare" (2017) og vinderen af The Hamptons International Film Festival 2009 "Long Distance Love" af Magnus Gertten.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Komponist Tv-serie
De standhaftige 2016 Komponist DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Komponist Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Musik Tv-serie
Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
Håbets havn 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Jeg er min egen Dolly Parton 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Beyond 2011 Komponist U/Spillefilm
Ballroom dancer 2011 Komponist DK/Dokumentarfilm
Let's be together 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Den man elsker 2008 Musik U/Spillefilm
En soap 2006 Musik DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Musik U/Spillefilm
Om Sara 2005 Musik U/Spillefilm
Outside 2005 Musik DK/Eksperimentalfilm
Invisible 2004 Musik DK/Eksperimentalfilm
Fluen 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Hundehotellet 2000 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.