enda

Magnus Ohmsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbeltspil 2018 Grip DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Grip DK/Spillefilm
3 ting 2017 Grip DK/Spillefilm
Underverden 2017 Grip DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Grip DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Grip DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Grip-assistent Tv-serie
Rytteriet II 2013 Grip Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Grip DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Grip DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Grip-assistent DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Grip DK/Spillefilm
Dirch 2011 Grip-assistent DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Grip DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Grip Tv-serie
Headhunter 2009 Grip DK/Spillefilm
Dansen 2008 Grip DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Lowloader DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Grip DK/Spillefilm
Fighter 2007 Grip DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Grip DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Grip DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Grip Tv-serie
Tempelriddernes skat 2006 Grip DK/Spillefilm
Lotto 2006 Grip-assistent DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Grip DK/Spillefilm
Samurai 2006 Grip DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Grip-assistent DK/Spillefilm
Op med humøret 2005 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Den rette ånd 2005 Grip DK/Spillefilm
Lille Lise 2005 Grip DK/Kort fiktion
Nynne 2005 Grip DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Grip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.