enda

Malte Greis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Værelse til leje 4:6 2018 Klipper Fiktionsserie
Værelse til leje 2:6 2018 Klipper Fiktionsserie
Værelse til leje (oversigt) 2018 Klipper Fiktionsserie
Et knæk 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Villads fra Valby 2015 Klipper DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Klippeassistent DK/Spillefilm
Helt ind til benet 2014 Klip DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Klipper DK/Kort fiktion
1864 - brødre i krig 2014 Avid-assistent DK/Spillefilm
1864 2014 Avid-assistent Tv-serie
Heartless 1 2014 Fotografassistent Tv-serie
Alle for to 2013 Kamerahold, Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Fra Sydhavn til West Coast 2013 Klipper Tv-serie
To mod én 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
OA - Konstrueret virkelighed 2012 A-fotograf, 2. unit, Klippeassistent, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Døde blomster 2011 Stills DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.