enda

Marc Louis Sutton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fuglene over sundet 2016 Præproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Velkommen til Paradis 2015 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Familien Jul 2014 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
1864 2014 3. instruktørassistent Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Tarok 2013 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Alting 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Outsider 1:3 2012 Runner Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Runner Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Runner Tv-serie
Den sidste rejse 2011 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Æg & bacon 2009 Boom operator DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.