enda

Marco Beltrami

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
1864 2014 Komponist Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Komponist DK/Spillefilm
Warm Bodies 2013 Musik U/Spillefilm
A Good Day to Die Hard 2013 Musik U/Spillefilm
World War Z 2013 Musik U/Spillefilm
The Wolverine 2013 Musik U/Spillefilm
Carrie 2013 Musik U/Spillefilm
The Woman in Black 2012 Musik U/Spillefilm
The Sessions 2012 Musik U/Spillefilm
Trouble with the Curve 2012 Musik U/Spillefilm
Deadfall 2012 Musik U/Spillefilm
Scream 4 2011 Musik U/Spillefilm
Don't Be Afraid of the Dark 2010 Musik U/Spillefilm
Knowing 2009 Musik U/Spillefilm
3:10 to Yuma 2008 Musik U/Spillefilm
The eye 2008 Musik U/Spillefilm
Max Payne 2008 Musik U/Spillefilm
Public enemy No. 1 - del 2 2008 Musik U/Spillefilm
The hurt locker 2008 Musik U/Spillefilm
Die Hard 4.0 2007 Musik U/Spillefilm
Vikaren 2007 Komponist DK/Spillefilm
The omen 2006 Musik U/Spillefilm
Red eye 2005 Musik U/Spillefilm
Cursed 2005 Musik U/Spillefilm
Underworld: Evolution 2005 Musik U/Spillefilm
Hellboy 2004 Musik U/Spillefilm
I, robot 2004 Musik U/Spillefilm
Terminator 3 - Rise of the Machines 2003 Musik U/Spillefilm
Blade II 2002 Musik U/Spillefilm
Jeg er Dina 2002 Musik U/Spillefilm
Resident Evil 2002 Musik U/Spillefilm
Forbudt for børn 2002 Musik U/Spillefilm
Dracula 2001 2000 Musik U/Spillefilm
The Watcher 2000 Musik U/Spillefilm
Scream 3 2000 Musik U/Spillefilm
Dybt vand 1999 Musik Tv-film
Nightwatch 1998 Musik U/Spillefilm
The faculty 1998 Musik U/Spillefilm
Scream 2 1997 Musik U/Spillefilm
Mimic 1997 Musik U/Spillefilm
Scream 1996 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.