enda

Marianne Jul Hansen

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Line producer (udvikling) DK/Spillefilm
The Model 2016 Line producer DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Line producer DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Line producer DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Line producer DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Line producer DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Line producer (udvikling) DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Line producer DK/Spillefilm
ID:A 2011 Line producer supervisor DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Line producer DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Line producer DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Line producer Tv-serie
Forestillinger 2007 Line producer Tv-serie
Drabet 2005 Line producer DK/Spillefilm
Klovn 2005 Line producer Tv-serie
Dear Wendy 2005 Line producer DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Producer Tv-serie
Ved Stillebækken 1999 Produktionsleder Tv-serie
De største helte 1996 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Portland 1996 Produktionsleder DK/Spillefilm
Elsker, elsker ikke 1995 Produktionsleder DK/Spillefilm
Smukke dreng 1993 Camilla, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Michael Laudrup - en fodboldspiller 1993 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.