enda

Marie Askehave

(1973 - )

Skuespillerinde. Gift 2006 med skuespiller og stuntmand David Owe (f. 1977).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gud taler ud 2017 Epidemilæge DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Lis Palle DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Ordstyrer Tv-serie
Familien Jul - i nissernes land 2016 Agnete Jul DK/Spillefilm
Liv(e) 2015 Mor DK/Kort fiktion
Familien Jul 2014 Agnete DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Malene DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Francesca Tv-serie
Borgen 3 2013 Benedikte Nedergaard Tv-serie
Store drømme 2009 Rebekka Tv-serie
Mr. Poxycat & Co. 2007 Gitte Thomsen Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Rie Skovgaard Tv-serie
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Kvindelig betjent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.