enda

Marie Louise Siim

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Juniorproducer DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Assisterende producer DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Producerassistent DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
1864 2014 Producerassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.