enda

Marie Lydie Melono Nokouda

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 FN-receptionist Tv-serie
Mesteren 2017 Anja DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Puk DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Dina Tv-serie
B 2014 B DK/Kort fiktion
Fasandræberne 2014 Nihla DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Kunde Tv-serie
Lille soldat 2008 Afrikansk kvinde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.