enda

Mario Maruska

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Psykosia 2019 VFX artist DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Lead compositing DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 Compositing DK/Spillefilm
Holiday 2018 Visual effects DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Compositing DK/Spillefilm
Under Træet 2018 Compositing U/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Compositing DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Compositing DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.