enda

Marius Clausen

(1882 - )

Filmfotograf. Født 15/6 1882 i Vester Aaby på Sydfyn (dødsdato ukendt).


Ansat ved Nordisk Film fra april 1913 og blev Holger-Madsens foretrukne fotograf. Så vidt vides forlod han stort set filmbranchen, da Holger-Madsen i 1919 drog til Tyskland.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Danmarksfilmen 1926 Foto DK/Dokumentarfilm
Hendes Naade, Dragonen 1925 Foto DK/Spillefilm
Hans gode Genius 1922 Foto DK/Spillefilm
Det Største i Verden 1921 Foto DK/Spillefilm
Blind Passager 1920 Foto DK/Spillefilm
Har jeg Ret til at tage mit eget Liv? 1920 Foto DK/Spillefilm
Gudernes Yndling 1920 Foto DK/Spillefilm
Lykkens Blændværk 1919 Foto DK/Spillefilm
Krigsmillionæren 1919 Foto DK/Spillefilm
Lykkelandet 1919 Foto DK/Spillefilm
Den Æreløse 1919 Foto DK/Spillefilm
En Kunstners Gennembrud 1919 Foto DK/Spillefilm
Lydia 1918 Foto DK/Spillefilm
Lykken 1918 Foto DK/Spillefilm
Krig og Kærlighed 1918 Foto DK/Spillefilm
Pigen fra Klubben 1918 Foto DK/Spillefilm
Præstens Datter 1918 Foto DK/Spillefilm
Retten sejrer 1918 Foto DK/Spillefilm
Testamentets Hemmelighed 1918 Foto DK/Spillefilm
Børnenes Synd 1917 Foto DK/Spillefilm
Fange Nr. 113 1917 Foto DK/Spillefilm
Hvor Sorgerne glemmes 1917 Foto DK/Spillefilm
Pax æterna 1917 Foto DK/Spillefilm
Hans rigtige Kone 1917 Foto DK/Spillefilm
Hendes Moders Løfte 1917 Foto DK/Spillefilm
Hittebarnet 1917 Foto DK/Spillefilm
Krigens Fjende 1917 Foto DK/Spillefilm
Livets Gøglespil 1917 Foto DK/Spillefilm
Manden uden Smil 1917 Foto DK/Spillefilm
Nattens Mysterium 1917 Foto DK/Spillefilm
Nattevandreren 1917 Foto DK/Spillefilm
Børnevennerne 1916 Foto DK/Spillefilm
Danserindens Kærlighedsdrøm 1916 Foto DK/Spillefilm
Danserindens Hævn 1916 Foto DK/Spillefilm
Sjæletyven 1916 Foto DK/Spillefilm
Manden uden Fremtid 1916 Foto DK/Spillefilm
Det stjaalne Ansigt 1916 Foto DK/Spillefilm
For sin Faders Skyld 1916 Foto DK/Spillefilm
Den forrykte Komponist 1916 Foto DK/Kort fiktion
Den frelsende Film 1916 Foto DK/Spillefilm
Grevinde Hjerteløs 1916 Foto DK/Spillefilm
Guldets Gift 1916 Foto DK/Spillefilm
Den hvide Djævel 1916 Foto DK/Spillefilm
Hvo, som elsker sin Fader 1916 Foto DK/Spillefilm
I Livets Brænding 1916 Foto DK/Spillefilm
Maaneprinsessen 1916 Foto DK/Spillefilm
Den omstridte Jord 1916 Foto DK/Spillefilm
Spiritisten 1916 Foto DK/Spillefilm
En Æresoprejsning 1916 Foto DK/Spillefilm
Barnets Magt 1915 Foto DK/Spillefilm
Cigaretpigen 1915 Foto DK/Spillefilm
Ned med Vaabnene! 1915 Foto DK/Spillefilm
Evangeliemandens Liv 1915 Foto DK/Spillefilm
500 Kroner inden Lørdag 1915 Foto DK/Spillefilm
Et Huskors 1915 Foto DK/Spillefilm
Hvem er Gentlemantyven? 1915 Foto DK/Spillefilm
Tempeldanserindens Elskov 1915 Foto DK/Spillefilm
Trold kan tæmmes 1915 Foto DK/Spillefilm
Et Haremsæventyr 1915 Foto DK/Kort fiktion
En Opstandelse 1915 Foto DK/Spillefilm
Elskovsleg 1914 Foto DK/Spillefilm
Endelig alene 1914 Foto DK/Spillefilm
Et vanskeligt Valg 1914 Foto DK/Spillefilm
Den mystiske Fremmede 1914 Foto DK/Spillefilm
Husassistenten 1914 Foto DK/Kort fiktion
I Kammerherrens Klæder 1914 Foto DK/Kort fiktion
Millionærdrengen 1914 Foto DK/Spillefilm
Min Ven Levy 1914 Foto DK/Kort fiktion
Opiumsdrømmen 1914 Foto DK/Spillefilm
Søvngængersken 1914 Foto DK/Spillefilm
Uden Fædreland 1914 Foto DK/Spillefilm
Under Skæbnens Hjul 1914 Foto DK/Spillefilm
De dumme Mandfolk 1913 Foto DK/Kort fiktion
Ballettens Datter 1913 Foto DK/Spillefilm
Fra Fyrste til Knejpevært 1913 Foto DK/Spillefilm
Under Mindernes Træ 1913 Foto DK/Spillefilm
Giftslangen 1913 Foto DK/Spillefilm
Den hvide Dame 1913 Foto DK/Spillefilm
Under Savklingens Tænder 1913 Foto DK/Spillefilm
Mens Pesten raser 1913 Foto DK/Spillefilm
Prinsesse Elena 1913 Foto DK/Spillefilm
Staalkongens Villie 1913 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.