enda

Mark Hedegaard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fantasten 2017 Special effects-koordinator DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 SFX-tekniker DK/Spillefilm
3 ting 2017 SFX (våben) DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 SFX (våben) DK/Spillefilm
Underverden 2017 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Broen 3 2015 SFX (våben) Tv-serie
Jagten 2013 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Antboy 2013 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Into the White 2012 Special effects-assistent U/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Special effects DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Special effects-tekniker DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Special effects DK/Spillefilm
Hævnen 2010 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Wallander 2008 Special effects Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.