enda

Mark Kenna

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ved verdens ende 2009 Dolbykonsulent DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Dolbykonsulent DK/Dokumentarfilm
Kollegiet 2007 Dolbykonsulent DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Dolbykonsulent DK/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 Lydkonsulent U/Spillefilm
Peddersen & Findus 3 - Nissemaskinen 2005 Dolbykonsulent U/Spillefilm
Ambulancen 2005 Dolbykonsulent DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Dolbykonsulent U/Spillefilm
Adams æbler 2005 Dolbykonsulent DK/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Dolbykonsulent U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Dolbykonsulent U/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Dolbykonsulent DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Dolbykonsulent DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Dolbykonsulent U/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Dolbykonsulent DK/Spillefilm
Geography of Fear 2000 Dolbykonsulent U/Spillefilm
Bænken 2000 Dolbykonsulent DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Dolbykonsulent DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Lydkonsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.