enda

Mark Wahlberg

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Instant Family 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Mile 22 2018 Medvirkende U/Spillefilm
All the Money in the World 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Patriots Day 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Transformers: The Last Knight 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Daddy's Home 2 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Deepwater Horizon 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Ted 2 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Daddy's Home 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Mojave 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Transformers: Age of Extinction 2014 Cade Yeager U/Spillefilm
The Gambler 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Broken City 2013 Billy Taggart, Producer U/Spillefilm
Pain & Gain 2013 Daniel Lugo U/Spillefilm
Lone Survivor 2013 Marcus Luttrell, Producer U/Spillefilm
2 Guns 2013 Michael 'Stig' Stigman U/Spillefilm
Contraband 2012 Chris Farraday, Producer U/Spillefilm
Ted 2012 John Bennett U/Spillefilm
The Fighter 2010 Micky Ward, Producer U/Spillefilm
Date night 2010 Holbrooke U/Spillefilm
The Lovely Bones 2009 Jack Salmon U/Spillefilm
The Happening 2008 Elliot Moore U/Spillefilm
Max Payne 2008 Max Payne U/Spillefilm
Shooter 2007 Bob Lee Swagger U/Spillefilm
We own the night 2007 Joseph Grusinsky, Produktion U/Spillefilm
Four brothers 2005 Bobby Mercer U/Spillefilm
The Italian Job 2003 Charlie Croker U/Spillefilm
Planet of the Apes 2001 Medvirkende U/Spillefilm
The Yards 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The Perfect Storm 2000 Bobby Shatford U/Spillefilm
Three Kings 1999 Troy Barlow U/Spillefilm
The big hit 1998 Melvin Smiley U/Spillefilm
Boogie nights 1997 Eddie Adams alias Dirk Diggler U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.