enda

Martin Bagger

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Børnehjemmet 2019 Location scout DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Location manager Tv-serie
Rita 3 2015 Location manager Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Location manager DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Location manager DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Location manager (Sjælland) Tv-serie
Stille hjerte 2014 Location scout (præproduktion) DK/Spillefilm
Baby 2014 Location scout DK/Kort fiktion
Fasandræberne 2014 Location manager DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Location manager DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Location manager DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Location scout DK/Kort fiktion
Oldboys 2009 Location manager DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Location scout DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Location scout DK/Spillefilm
Ibrahim 2007 Location manager DK/Kort fiktion
Øen 2007 Location scout Tv-serie
Ung mand falder 2007 Location scout DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Location scout (præproduktion) DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Location manager DK/Spillefilm
Hundeøjne 2005 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Nynne 2005 Location scout DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Location manager DK/Spillefilm
Timm & Gordon 2003 Location scout Tv-film
Nikolaj og Julie 2002 Location manager Tv-serie
John og Mia 2002 Producerassistent DK/Kort fiktion
6 onsdage 2001 Producer DK/Kort fiktion
Grev Axel 2001 Location-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.