enda

Mathias Sparre-Ulrich

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
3 ting 2017 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Chefrekvisitør (photoshoot) Tv-serie
Antboy 3 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Statist assistent DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Location scout DK/Spillefilm
Den danske pige 2015 Kostumeassistent U/Spillefilm
Hjørdis 2015 Statistassistent Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Mand på café Tv-serie
Rene hjerter 2006 Plejer, Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Antikhandler DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Runner (Danmark) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.