enda

Matilda Appelin

Producer. Født 26/4 1987.

Appelin fandt sin vej ind i filmbranchen i forskellige roller som blandt andet producerassistent på film som '9. april' (2015), 'Nøgle hus spejl' (2015), 'Krigen' (2015) og 'Sameblod' (2016).

Hun debuterede som producer med Michael Noers 'Før frosten' (2018) og har siden produceret 'En helt almindelig familie' (2019) instrueret af Malou Reymann, mens hun også har co-produceret 'Blind Spot' (2018) af Tuva Novotny.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En helt almindelig familie 2019 Producer DK/Spillefilm
Dronningen 2019 Associate producer DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 Producerassistent U/Spillefilm
Før frosten 2018 Producer DK/Spillefilm
Forældre 2016 Scripter DK/Spillefilm
Sameblod 2016 Producerassistent U/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Producerassistent DK/Spillefilm
Afvej 2015 Producerassistent DK/Kort fiktion
Nøgle hus spejl 2015 Produktionsassistent DK/Spillefilm
9. april 2015 Instruktørassistent, 2. unit, Producerassistent DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
Krigen 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
Rosita 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.