enda

Michael Sandager

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Journal 64 2018 Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
QEDA 2017 Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Exodus 2013 Mastering DK/Kort fiktion
Leth om Laudrup 2008 Produktion DK/Dokumentarfilm
Livet foran kameraet - Et portræt af Gert Fredholm 2008 Produktion DK/Dokumentarfilm
Shakespeares Venus og Adonis 2007 Producer DK/Dokumentarfilm
Matador minder 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Lars von Trier anekdoter 2005 Instruktion, Manus, Produktion, Foto Tv-dokumentar
Letters to Dear Wendy 2005 Instruktion, Manus, Produktion, Foto, Klip Tv-dokumentar
The Road to Manderlay 2005 Manus, Executive producer, Fotograf Tv-dokumentar
Tilbageblik på Festen 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Det danske dogmeri 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Tilbageblik på Idioterne 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Tilbageblik på 'Mifunes sidste sang' 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Tilbageblik på 'The King Is Alive' 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Brødre 2004 Instruktør af "Bag om kameraet" DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.