enda

Mikael Kloster Ebbesen

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drømme fra ødemarken 2019 Klipper DK/Dokumentarfilm
De originale 2018 Klipper DK/Dokumentarfilm
På kanten af frihed 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Misfits 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Drømmen om Danmark 2015 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
Sommeren '92 2015 B-klipper DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Teaser-klipper, Recap Tv-serie
Blot et åndedrag 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Laamb 2013 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Min barndom i helvede 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Klipper DK/Kort fiktion
The Human Scale 2012 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
De sårede 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Blod i mobilen 2010 Klipper DK/Dokumentarfilm
København 2009 Klip DK/Kort fiktion
Bolsjefabrikken 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
En gyselig hilsen 2008 Klip DK/Kort fiktion
De unge år 2007 B-klipper DK/Spillefilm
Gambler 2006 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Emmalou 2006 B-klipper DK/Kort fiktion
Anklaget 2005 B-klipper DK/Spillefilm
Mørke 2005 Klipper DK/Spillefilm
Julie 2005 B-klipper Tv-serie
Vildt 2004 Klip DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Okay 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Lines Dyder 2001 Klip DK/Kort fiktion

Som Mikael Ebbesen

Title År Funktion Category
Skyggen af en helt 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Disportrait 2014 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Encounters 2014 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Quatraro Mysteriet 2009 Klipper Dokumentarserie
Den fremmede 2009 Scripter DK/Kort fiktion
The Fabulous Amazing Knicker Kitten Burlesque Revue 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Ørn 2006 Klipper DK/Kort fiktion
Beg, Borrow and Steel 2006 Klipper, Producer DK/Dokumentarfilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Klip DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.