enda

Mike Kollöffel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hundeliv 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Stills Tv-serie
Skytten 2013 Stills DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Stills Tv-serie
Borgen 3 2013 Stills Tv-serie
Julestjerner 2012 Stillfotograf Tv-serie
Borgen 2 2011 Stills Tv-serie
Borgen 1 2010 Stills Tv-serie
Lille soldat 2008 Stills DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Stills Tv-serie
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Stills DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Stills Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.