enda

Mike Tiverios

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - til søs 2012 Steadicam DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Steadicam DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Steadicam, 2. kameraoperatør DK/Spillefilm
Store planer 2005 Fotograf DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Barbara 1997 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Jerusalem 1996 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Belma 1996 Steadicam-operatør, 2. unit DK/Spillefilm
Sommeren 1995 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.