enda

Mikkel Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Lead compositing DK/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Prop designer Tv-serie
Skammerens datter 2015 3D artist DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Compositing DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Compositing DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Visual effects DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Lead compositing DK/Spillefilm
Martin & Ketil - jul for begyndere 2005 Animation Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.