enda

Mikkel Sigsgaard

(1985 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninna 2018 Belyser DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Belyser DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 DIT DK/Spillefilm
Livø 2016 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Hedensted High 2015 Belysningsmester Tv-serie
Riders 2015 DIT DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Belyser Tv-serie
Trekanter af lykke 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Kartellet 2014 DIT DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Os to 2013 Foto, Lyssætter DK/Kort fiktion
Tvillingerne & julemanden 2013 Steadicam-operatør Tv-serie
Smagen af livet 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.