enda

Mille Bjørke

Producer. Uddannet fra Super16 i 2016 og University of British Columbia i Vancouver.

Bjørke tog afgang fra Super16 med kortfilmen 'Søstre' (2016) af Toni Kamula, der blandt andet var udtaget til Göteborg Film Festival. Hun spillefilmdebuterede som producer med 'Alle for tre' (2017) og har siden produceret 'Undtagelsen' (2019). Bjørke har også produceret tv-serien 'Heartless' (2014), som var udtaget til filmfestivalen i Berlin.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Producer DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Udviklingsproducer DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Producer DK/Spillefilm
Søstre 2016 Producer DK/Kort fiktion
Idealisten 2015 Statistcasting DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Producer Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
4Reality 2013 Producer DK/Kort fiktion
Antboy 2013 Producerassistent DK/Spillefilm
Ung for evigt 2012 Producer DK/Kort fiktion
You & Me Forever 2012 Producerassistent, Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.