enda

Morten BH

(1978 – )

Instruktør. Født 3/1 1978. Morten BH er uddannet instruktør fra Den Danske Filmskole i 2007. Siden har han arbejde meget med tv-serier til bl.a. DR2, DR Ultra og TV2 Zulu. Han har blandt andet instrueret afsnit af komedieserierne "A-klassen" og "Lillemand".


Morten BH spillefilmdebuterede med "Kolbøttefabrikken" (2014), som han både skrev og instruerede.


BHs coming-of-age spillefilm "Anti" (2016) var en af de to første film, der modtager støtte fra Det Danske Filminstituts lavbudgetinitiativ fra 2015.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Anti 2016 Instruktion DK/Spillefilm
Kolbøttefabrikken 2014 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Promise 2010 Instruktion DK/Kort fiktion
Mig & Che 2007 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Århusiansk for begyndere 2003 Instruktion DK/Reklamefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Oulu Int. Children's Film Festival 2017-11-12 Anti
Kristiansand International Children's Film Festival 2017-04-25 Anti
Tallinn Black Nights Film Festival 2016-11-11 Anti
Lübeck, Nordische Filmtage 2016-11-02 Anti
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.