enda

Morten Kirkskov

(1963 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Journal 64 2018 Lars Bjørn DK/Spillefilm
Friheden 2018 Berhelin Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Ole Tv-serie
De standhaftige 2016 Niels (major) DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Lars Bjørn DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Ole Tv-serie
Den perfekte middag 2014 Erik DK/Kort fiktion
Fasandræberne 2014 Lars Bjørn DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Ole Tv-serie
Kapgang 2014 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Lars Bjørn DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Niels Erik Lund Tv-serie
Dirch 2011 Ove Sprogøe DK/Spillefilm
Rosa Morena 2011 Manus DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Niels Erik Lund Tv-serie
Borgen 1 2010 Niels Erik Lund Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Taler på Langelinie pavillonen DK/Spillefilm
Gaven 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mig & Che 2007 Voksen Allan DK/Kort fiktion
Daisy Diamond 2007 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Tre somre 2006 Jørgen DK/Kort fiktion
Brødre 2004 Officer 1 DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Tv-journalist Tv-serie
Afgrunden 2003 Adoptivfar DK/Spillefilm
En kort en lang 2001 Adrian DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Claus Tv-serie
Ørekonfekt 1997 Medvirkende Tv-serie
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Stjålne blikke 1996 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bryggeren 1996 Klaus, Jørgines kæreste Tv-serie
Værelse 17 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
Landsbyen 1991 Knud Damholt, journalist Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.