enda

Morten Kjems Juhl

Producer, født 1976. Kandidat i Filmvidenskab fra Københavns Universitet, 2005 og uddannet filmproducer på den uafhængige filmskole Super16, 2008.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Producer Tv-serie
Friheden 2018 Producer Tv-serie
Kæmpen 2017 Producer U/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Producer Tv-serie
I familiens skød 2016 Co-producent U/Spillefilm
Ækte vare 2014 Producer DK/Spillefilm
Det andet liv 2014 Producer DK/Spillefilm
Dual 2013 Co-producer U/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Producer DK/Spillefilm
Petey og Ginger - og finanskrisen i Amerika 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Skyskraber 2011 Producer DK/Spillefilm
Complaints Choir 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Lulu & Leon 2009 Producer Tv-serie
Black Heart 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Meet me in Berlin 2007 Producer, Location manager DK/Kort fiktion
Sofies session 2006 Producer DK/Kort fiktion
Fidibus 2006 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
To Damascus - a film on interpretation 2005 Instruktion, Producer DK/Dokumentarfilm
Flyd mine tårer 2005 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Zigbrandtsens dans 2003 Instruktion, Manus, Executive producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.