enda
Person

Morten Rasmussen

Producer. Morten Rasmussen har produceret en lang række kort-, dokumentar- og spillefilm samt flere tv-serier. Blandt disse er julekalenderen ''Ludvig og Julemanden'' (2011), tv-serien ''Hedensted High'' (2015) og spillefilmen ''Julemandens datter'' (2018).
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Asfalt 2023 Producer DK/Spillefilm
Julemandens datter 3 – Den magiske tidsmaskine 2022 Produktion, Producer DK/Spillefilm
Tag min hånd 2022 Producer DK/Spillefilm
Klienten 2022 Producer DK/Spillefilm
Hvide Sande 2021 Producer Fiktionsserie
Julemandens datter 2 – Jagten på Kong Vinters krystal 2020 Producer DK/Spillefilm
Ser du månen, Daniel 2019 Co-producer DK/Spillefilm
Julemandens datter 2018 Producer DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Producer, Location scout DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Producer Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Executive producer Tv-serie
Ghettodrengen 2012 Producer, Ide, Executive producer DK/Dokumentarfilm
Ludvig og julemanden 2011 Producer Tv-serie
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Producer DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 VFX-producer DK/Spillefilm
Væk fra Spjald 2007 Executive producer DK/Kort fiktion
Tavi - ånden der steg op fra havet 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Snart kommer tiden 2006 Executive producer DK/Kort fiktion
Koma 2006 Producer DK/Kort fiktion
Carl Nielsen - lyset og mørket 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Noget om det danske sygehusvæsen 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Mit liv som Bent 2001 Producer Tv-serie
Fikumdik 1997 Instruktion Tv-serie
Portland 1996 Musikprogrammør DK/Spillefilm
Katja og englen 1995 Produktion DK/Kort fiktion