enda

Morten Skytte

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forhandleren 2014 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Lulu 2014 Grafik DK/Kort fiktion
Kartellet 2014 Grafik DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Grafik DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Grafik DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Matte painter DK/Spillefilm
Skytten 2013 Intro/Outro design DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Grafik U/Spillefilm
Tabu 2012 Grafik DK/Kort fiktion
Kapringen 2012 Grafik (for- og sluttekster) DK/Spillefilm
Labrador 2012 Grafik DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Grafik DK/Spillefilm
Rosa Morena 2011 Grafik DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Grafik DK/Spillefilm
Dirch 2011 Grafisk design DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Grafik DK/Spillefilm
R 2010 Grafisk design DK/Spillefilm
Submarino 2010 Grafik DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Grafisk design DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Titeldesign DK/Spillefilm
Applaus 2009 Grafik DK/Spillefilm
Flugten 2009 Grafisk design DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Grafik DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Grafisk design DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Grafisk design DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Grafisk design, Grafik DK/Kort fiktion
Hvid nat 2007 Grafisk design DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Kolorist DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Daglige print U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.