enda

Morten Suurballe

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Falken DK/Spillefilm
Dumbo 2019 (dansk version) U/Spillefilm
Ulvehunden 2018 Gråbæver U/Spillefilm
Den skyldige 2018 Mand på Skelbækgade DK/Spillefilm
Friheden 2018 Severin Tv-serie
Gælden 2017 Carl DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Stæhr DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Zacharias Tv-serie
Den lille prins 2015 Overlærer U/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Klaus Baunedal Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Lennart Brix Tv-serie
M for Markus 2011 Peter DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Farmand DK/Spillefilm
Anstalten 2011 Henning Tv-serie
Broen 1 2011 Bjørn Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Lennart Brix Tv-serie
Kærestesorger 2009 Tokes far DK/Spillefilm
Album 2008 Arne Tv-serie
Ung mand falder 2007 Rektor DK/Kort fiktion
Cecilie 2007 Peter Thomassen DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Thrym DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Lennart Brix Tv-serie
Daisy Diamond 2007 Mikaels assistent DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Willy DK/Spillefilm
Les amours perdus 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Voksne mennesker 2005 Dommeren DK/Spillefilm
Flyd mine tårer 2005 Postbud DK/Kort fiktion
Snap 2005 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Bag det stille ydre 2005 Anders Svendsen DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Thrym Tv-serie
Min far er bokser 2004 Receptionist DK/Kort fiktion
Sparekassen 2000 Nicolai Tv-film
Hotellet 2000 Roland Tv-serie
Mimi og madammerne 1998 Nick DK/Spillefilm
Den hemmelige tunnel 1997 Tunnelchef Mortensen Tv-serie
Operation Negerkys 1996 Medvirkende Tv-serie
Charlot og Charlotte 1996 Laertes, skuespiller (3) Tv-serie
Menneskedyret 1995 Frank Krause DK/Spillefilm
Flemming og Berit 1994 Klaus Tv-serie
Frække Frida og de frygtløse spioner 1994 Mr. Goldbody DK/Spillefilm
Kald mig Liva 1992 Laus Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Oluf Tange, kapellan Tv-serie
Snøvsen 1992 2. betjent DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Peter DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Dansk civil politikommissær DK/Spillefilm
Parløb 1990 Læge Tv-serie
Kirsebærhaven 89 1990 Jesus-freak Tv-serie
Far på færde 1988 Brian Tv-serie
Opbrud 1988 Mekaniker DK/Spillefilm
En flicka kikar i ett fönster 1987 Simon Tv-film
Et skud fra hjertet 1986 Chauffør DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Peter DK/Spillefilm
Kniven i hjertet 1981 Postarbejder DK/Spillefilm
Frikendt 1978 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.