enda

Mouns Overgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Journal 64 2018 Line producer DK/Spillefilm
Congo 2018 Line producer U/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Line producer DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Line producer DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Line producer Tv-serie
Skammerens datter 2015 Produktionsleder, Line producer DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Line producer DK/Spillefilm
1864 2014 Line producer Tv-serie
Miraklet 2014 Line producer DK/Spillefilm
Labrador 2012 Produktionsleder DK/Spillefilm
The Spiral 2012 Indspilningsleder Tv-serie
Into the White 2012 Line producer (Sverige) U/Spillefilm
Alle for én 2011 Line producer DK/Spillefilm
En familie 2010 Produktionsleder DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Line producer DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Produktionsleder og line producer DK/Spillefilm
Hvorfor har mænd magten? 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
Familien Gregersen 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Produktionsleder og line producer DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Produktionsleder og line producer DK/Spillefilm
Flash of a Dream 2002 Line producer DK/Dokumentarfilm
Anna 2000 Line producer DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Producer, Produktion DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Location manager U/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Indspilningsleder DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Speciel Omtale, Internationale Jury 1998 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 1998 Let's Get Lost
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.