enda

Nanna Frank Møller

(1972 - )

Klipper, instruktør. Født 1972. Uddannet fra Den Danske Filmskoles klippelinje i 1999.

Har klippet en lang række film, inden hun i 2007 debuterede som instruktør med dokumentarfilmen "Someone like You", om en omrejsende cirkustrup. Filmen vandt Grand Prix på Odense Filmfestival og førsteprisen ved DOK_Leipzigs Young Talent Documentary Competition.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Slette omstændigheder 2018 Klipper DK/Dokumentarfilm
Lykkelænder 2018 Dramaturg DK/Dokumentarfilm
Vold - i kærlighedens navn 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Ejersbo 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Et civiliseret land 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Lulu 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Mig og min far - hvem fanden gider klappe? 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Disportrait 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Identitetstyveriet 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
You & Me Forever 2012 Klipper DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Klip DK/Kort fiktion
Pang pang brødre 2011 Klip U/Dokumentarfilm
De nøgne fra Skt. Petersborg 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Hold om mig 2010 Klip DK/Spillefilm
Fever 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
En feminin dreng 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Shanghai Space 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Let's be together 2008 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Someone like you 2007 Instruktion DK/Dokumentarfilm
De smås krig 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Verden i Danmark 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Klinteskoven 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
One Day 2007 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Menneskenes land - min film om Grønland 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og dig 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Bag det stille ydre 2005 Klip DK/Spillefilm
En gal, en elsker eller en poet 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Min fars sind 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Nede på jorden 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
This is Me Walking 2004 Klip DK/Kort fiktion
Urge 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Levende mirakler 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Rejsen på ophavet 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Regel nr. 1 2003 Klip DK/Spillefilm
Queenas 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Nikolaj og Julie 2002 Klip Tv-serie
Radiofolket 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Danser 2000 Manus DK/Dokumentarfilm
Tilbage til byen 1999 Klip DK/Kort fiktion
Filmskolen 1995 Medvirkende Tv-film
Til døden os skiller 1994 Medvirkende Tv-film
Kald mig Liva 1992 Minna Jørgensen, skuespiller Tv-serie
Dansen med Regitze 1989 Annie som ung DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Henriette Hermansens veninde Tv-serie
At ryge 1977 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix, bedste danske film 2007 Odense Internationale Film Festival 2007 Someone like you
Robert 2010 Guangzhou Documentary Film Festival 2010 Shanghai Space
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Good Planet Film Festival 2012-06-16 Shanghai Space
Guangzhou Documentary Film Festival 2010-12-06 Shanghai Space
Buenos Aires Danish Film Festival 2010-11-16 Shanghai Space
Taipei Taiwan Int. Documentary Film Festival 2010-10-22 Let's be together
Hamburg FilmFest GmbH 2010-09-30 Shanghai Space
cologne conference international film and television festival 2010-09-26 Shanghai Space
Dokufest Prizren 2010-07-31 Shanghai Space
Melbourne Film Festival 2010-07-23 Shanghai Space
Istanbul Documentary Days 2010-06-22 Shanghai Space
Warszawa, Against Gravity 2010-05-08 Shanghai Space
Oslo EuroDoc Film Festival 2010-03-17 Let's be together
ZagrebDox 2010-02-28 Shanghai Space
Göteborg International Film Festival 2010-01-29 Shanghai Space
Istanbul Int. 1001 Documentary Film Festival 2009-12-04 Let's be together
Sao Paulo, Mix Brasil 2009-11-12 Let's be together
Malmö, M: Dox 2009-10-22 Let's be together
Yamagata Int. Documentary Film Festival 2009-10-08 Let's be together
Reykjavik Nordisk Panorama 2009-09-25 Let's be together
Odense Internationale Film Festival 2009-08-17 Let's be together
Dublin International Gay & Lesbian Film Festival 2009-07-31 Let's be together
SilverDocs AFI Documentary Festival 2009-06-15 Let's be together
Warszawa, Against Gravity 2009-05-09 Let's be together
Tempo Dokumentärfestival 2009-03-04 Let's be together
CPH:DOX 2008-11-07 Let's be together
Damascus Dox Box Festival 2008-02-17 Someone like you
Docsbarcelona 2008-01-31 Someone like you
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2007-10-29 Someone like you
Oulu Nordisk Panorama 2007-09-21 Someone like you
Odense Internationale Film Festival 2007-08-27 Someone like you
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.