enda
Person

Nanna Frank Møller

(1972 – )

Klipper, instruktør. Født 1972. Uddannet fra Den Danske Filmskoles klippelinje i 1999.

Har klippet en lang række film, inden hun i 2007 debuterede som instruktør med dokumentarfilmen "Someone like You", om en omrejsende cirkustrup. Filmen vandt Grand Prix på Odense Filmfestival og førsteprisen ved DOK_Leipzigs Young Talent Documentary Competition.

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Lars om Lilholt 2023 Fotograf DK/Dokumentarfilm
De skygger vi arver 2019 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Slette omstændigheder 2018 Klipper DK/Dokumentarfilm
Lykkelænder 2018 Dramaturg, Konsulent DK/Dokumentarfilm
Vold - i kærlighedens navn 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Ejersbo 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Et civiliseret land 2014 Instruktion, Manus, Klipper, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Lulu 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Mig og min far - hvem fanden gider klappe? 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Disportrait 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Identitetstyveriet 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
You & Me Forever 2012 Klipper DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Klip DK/Kort fiktion
Pang pang brødre 2011 Klip U/Dokumentarfilm
De nøgne fra Skt. Petersborg 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Hold om mig 2010 Klip DK/Spillefilm
Fever 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
En feminin dreng 2009 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Shanghai Space 2009 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Let''s be together 2008 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Someone Like You 2007 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Verden i Danmark 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
De smås krig 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Klinteskoven 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
One Day 2007 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Menneskenes land - min film om Grønland 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og dig 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Bag det stille ydre 2005 Klip DK/Spillefilm
En gal, en elsker eller en poet 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Min fars sind 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Nede på jorden 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Levende mirakler 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Rejsen på ophavet 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Urge 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
This is Me Walking 2004 Klip DK/Kort fiktion
Regel nr. 1 2003 Klip DK/Spillefilm
Queenas 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Nikolaj og Julie 2002 Klip Tv-serie
Radiofolket 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Danser 2000 Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Tilbage til byen 1999 Klip DK/Kort fiktion
Filmskolen 1995 Medvirkende Tv-film
Til døden os skiller 1994 Medvirkende Tv-film
Kald mig Liva 1992 Minna Jørgensen, skuespiller Tv-serie
Dansen med Regitze 1989 Annie som ung DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Henriette Hermansens veninde Tv-serie
At ryge 1977 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Himlen over Zenica Instruktion DK/Dokumentarfilm