enda

Nanna Mailand-Hansen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nynne 2006 Producer Tv-serie
Nye scener fra Amerika 2002 Produktion DK/Dokumentarfilm
Albert 1998 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Kys, kærlighed og kroner 1998 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Valgaften 1998 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Produktionsassistent U/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Breaking the Waves 1996 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Lærerværelset 1994 Produktionsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.