enda

Niels Buchholzer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aminas breve 2017 Cheffotograf DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Fotograf DK/Spillefilm
Søn 2014 Fotograf, 2. unit DK/Kort fiktion
Når dyrene drømmer 2014 B-kameraoperatør DK/Spillefilm
Not at Home 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Under den samme himmel 2013 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Little Night Hunter 2012 Stills DK/Kort fiktion
Viceværten 2012 2. fotograf DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Brainy 2011 Foto DK/Kort fiktion
Berik 2010 Foto DK/Kort fiktion
Sky 2010 Foto DK/Kort fiktion
København 2009 Foto DK/Kort fiktion
Før ferien 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Lars og Peter 2009 Foto DK/Kort fiktion
Ulykkesfugl 2008 Foto DK/Kort fiktion
Jeg som vi 2007 Foto DK/Kort fiktion
Gaven 2007 Fotograf DK/Kort fiktion
Canoe 2007 Fotograf DK/Kort fiktion
Et andet sted 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Opbrud 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Manden der blandt andet var en sko 2004 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
The Game - kunsten at score 0 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.