enda

Niels Ellegaard

(1962 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hotel Transylvania : Monsterferie 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Jørgen Tv-serie
Find Dory 2016 Hr. Rokke U/Spillefilm
Hotel Transylvania 2 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Lillefinger - Hulen 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Myrens fly 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Huske-glemmeleg 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Klippesprækken 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Kongen 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Ødeskoven 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Sommertrolddom 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Tågen 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Stormfuld dag 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Undskyld 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Det uhyggelige 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Den skæve kasse 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Alene i verden 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - På glatis 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Det frosne dyr 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Hvid kold vinter 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Fødselsdagen 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Min bedste ven 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Lillebror 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Det gamle år 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Konkurrencen 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Lille sky 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Hjælp jeg falder 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Marmeladetyven 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Hindbærret 2015 Far DK/Kort fiktion
Lillefinger - Påskeægget 2015 Far DK/Kort fiktion
Rosita 2015 Skipper DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Mads Ørbæk DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Peter DK/Spillefilm
Lillefinger (oversigt) 2014 Far Tv-serie
Partiets mand 2014 Lokal vært Tv-serie
Postmand Per - Filmen 2014 Edwin Karfunkel U/Spillefilm
Bankerot 2014 Brandtekniker Tv-serie
Borgen 3 2013 Hasse Tv-serie
Hotel Transylvania 2012 Dracula U/Spillefilm
Gnomeo & Julie 2011 Fuglebjerg U/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Chef Tv-serie
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Blom DK/Spillefilm
Cowboy, indianer og hest - the movie! 2009 Asæl m.fl. U/Spillefilm
Storm 2009 Skoleinspektøren DK/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Stemme U/Spillefilm
Dragejægerne 2008 Gwizdo U/Spillefilm
Carsten & Gittes filmballade 2008 Stemme DK/Kort fiktion
The Simpsons Movie 2007 Homer U/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Dommer i fysik DK/Spillefilm
Nynne 2006 Hans Henrik, Meretes mand, Hans Henrik Tv-serie
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Hr. Blom DK/Spillefilm
Klovn 2005 Ejnar Tv-serie
Polar-ekspressen 2004 Konduktør (Tom Hanks) U/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Coach DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Præst DK/Spillefilm
Find Nemo 2003 Hr. Rokke U/Spillefilm
Lev vel 2002 Læge DK/Kort fiktion
At kende sandheden 2002 Richards far DK/Spillefilm
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Giambatista Basile Tv-serie
Bølle-Bob 1998 Blom DK/Spillefilm
Den hemmelige tunnel 1997 Zigurd Tv-serie
Vildspor 1996 Bent Hallund Tv-serie
Antons blå flyver 1996 F-16 pilot DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.