enda

Niels Okking

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Location manager DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Location scout DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Location assistent DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Location assistent DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Location manager Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Location manager Tv-serie
Heartless 2 2015 Location scout Tv-serie
Heartless 1 2014 Location manager Tv-serie
Fighter 2007 Location scout DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.