enda

Per Nielsen

(1957 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Isblomstens hemmelighed 2012 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Små mirakler og store 2010 Konsulterende producer U/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Storyline DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Manusredigering DK/Spillefilm
Metropia 2009 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Babas bilar 2006 Konsulterende producer U/Spillefilm
En soap 2006 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Pip og papegøje 2005 Manus DK/Kort fiktion
Kinamand 2005 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Kim Novak badede aldrig i Genesarets sø 2005 Konsulterende producer U/Spillefilm
The Well - En film om Orson Welles i Spanien 2005 Konsulterende producer U/Dokumentarfilm
Bang Bang Orangutang 2005 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Zozo 2005 Konsulterende producer U/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Konsulterende producer U/Spillefilm
Manderlay 2005 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Hawaii, Oslo 2004 Konsulterende producer U/Spillefilm
Truslen 2004 Konsulterende producer U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Konsulterende producer U/Spillefilm
Som i himlen 2004 Konsulterende producer U/Spillefilm
Brødre 2004 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Konsulterende producer DK/Spillefilm
The Økoman 1998 Manusforfatter, Idé DK/Kort fiktion
Drengen de kaldte Kylling 1997 Manusforfatter, Titelsang, Idé Tv-serie
Hænderne op! 1997 Konsulterende producer DK/Kort fiktion
Hannibal & Jerry 1997 Konsulterende producer DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Manuskonsulent DK/Spillefilm
De største helte 1996 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Manuskript, Konsulterende producer DK/Spillefilm
Aberne og det hemmelige våben 1995 Dramaturgisk konsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.