enda

Nijas Ørnbak-Fjeldmose

(1983 – )

Skuespiller. Født 1983. Søn af tidligere filmproduktionsleder Piyannah Ørnbak (f. 1951) og komponist Lars Fjeldmose (f. 1956).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The angelmaker 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 Absalon DK/Spillefilm
Barda - et rollespil 2006 Lærlingen Tv-serie
Skjulte spor 2000 Spike Tv-serie
Toast 1999 Torben Tv-serie
Ørnens øje 1997 Valdemar DK/Spillefilm
Jeg ville ønske for dig... 1995 Mathias Tv-serie
Du og jeg - fire børn og filosofi 1994 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.