enda

Olaf Johannesen

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Poul DK/Spillefilm
Den lille prins 2015 Ræv U/Spillefilm
Flyvemaskiner 2013 Bravo U/Spillefilm
Happy feet 2 2011 Sven U/Spillefilm
Milo på Mars 2011 Far U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Sakharine U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2 2011 Lord Shen U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.