enda

Olaf Johannessen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter 2015 Mester Maunus DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Lars Tv-serie
1864 2014 C.C. Hall Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Kristian Kamper Tv-serie
Carmen & Colombo 2011 Hallur Tv-serie
Borgen 2 2011 Jørgen Hedegård Tv-serie
Alting bliver godt igen 2010 Michael DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Kenneth Ebbe Tv-serie
Den som dræber 2010 Læge Tv-serie
Pagten 2009 Kim Tv-serie
Krøniken 2004 Flemming Schou Tv-serie
Sparekassen 2000 August Tv-film
Menneskereden 1999 Sten Tv-film
Ved Stillebækken 1999 Ole Stillebæk, skomager, Knuds fætter Tv-serie
Verden er vaad og lys 1995 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.