enda

Pelle Folmer

Producer.


Pelle Folmer har blandt andet produceret flere af instruktør Kira Richards Hansens kortfilm som "Fucking tøs" (2012), der deltog på flere internationale festivaler, "Rodløs" (2014) og "Genkendelsen" (2017), samt været producerassistent på Lotte Svendsens børneeventyr "Sikke et cirkus" (2017).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjertelandet 2018 Produktion DK/Dokumentarfilm
Sikke et cirkus 2017 Ungt ægtpar, Executive producer, Postproducer DK/Spillefilm
Genkendelsen 2017 Producer DK/Kort fiktion
Cykelmyggens far 2016 Klipper, Producer Tv-dokumentar
Genstart 2016 Producer DK/Kort fiktion
En rød løber for Asta Nielsen 2016 Postproduktion DK/Dokumentarfilm
Udkantsdreng 2015 Producer DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Producer DK/Kort fiktion
Lubich & Davidsen 2014 Producer DK/Kort fiktion
En gang 2013 Producer DK/Kort fiktion
Krigskampagnen 2013 Teknisk assistent DK/Dokumentarfilm
Fucking tøs 2012 Producer DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Avid koordinering DK/Spillefilm
Zomedy 2011 Postproducer DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 Teknisk koordinator DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Prag 2006 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Inden frosten 2005 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Truslen 2004 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Pulekalenderen 2002 Postproducer DK/Kort fiktion
Gamle mænd i nye biler 2002 Postproduktion DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bænken 2000 Klippeassistent, Video-assistent DK/Spillefilm
Geography of Fear 2000 Avid-tekniker U/Spillefilm
Vildspor 1998 Klippeassistent DK/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Avid-assistent U/Spillefilm
Idioterne 1998 Avid-konsulent DK/Spillefilm
Mendel 1997 Avid-tekniker U/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Avid-assistent DK/Kort fiktion
De største helte 1996 Avid-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.