enda

Peter Christoffersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skyldige 2018 Politiassistent i hus DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Johnny Reimar DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Torben Olsen Tv-serie
Shelley 2016 Kasper DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Koreograf DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Jæger Tv-serie
Sort 2014 Stemme DK/Kort fiktion
Det korte liv 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fasandræberne 2014 Alberg DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Julian Tv-serie
Verdenssøn 2012 Michael Strunge DK/Kort fiktion
Regnbueaber 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Skinke 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
En familie 2010 Læge DK/Spillefilm
Rejsecirkus 2009 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Evigt elskes kun det tabte 2008 Christoffer DK/Kort fiktion
Mellem træerne 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Emre Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.