enda

Peter Kofoed

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 Lydassistent Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Lyd Tv-serie
Bedrag 2 2016 Lydmix Tv-serie
Bedrag 1 2016 Lydoptagelser Tv-serie
Mænd og høns 2015 Boom operator DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Boom operator Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Boom operator Tv-serie
Limbo 2011 Boom operator Tv-serie
Lykke 2011 Tonemester, 2. unit Tv-serie
Borgen 1 2010 Boom operator Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Boom operator Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.