enda

Peter Riis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rita 1 2012 Steadicam-operatør Tv-serie
Broderskab 2010 Belysningsmester DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Lyssætter Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
Inkasso 2004 Belyser DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Lys Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Belyser DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Belyser Tv-serie
Okay 2002 Belyser DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Belyser DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Lyssætter Tv-serie
Når lysterne tændes 2001 Belyser DK/Kort fiktion
Dykkerne 2000 Belyser DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.