enda

Petter Lindblad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Drømmebyggerne 2020 Produktionskonsulent DK/Spillefilm
Den tapre Prins Ivandoes heroiske færd 2017 Producer Tv-serie
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Producer, Co-producer, Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Glaskisten på Isbjerget 2014 Co-producer U/Spillefilm
Isblomstens hemmelighed 2012 Producer DK/Kort fiktion
Den kæmpestore bjørn 2011 Producer, Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Producer DK/Spillefilm
Carsten & Gittes filmballade 2008 Line producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.