enda

Poul Bang

(1905 - 1967)

Instruktør, tonemester, produktionsleder, atelier- og produktionschef. Født 17/02 1905 (Poul Boas Bang), død 6/7 1967 - 62 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Producer DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Producer DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Produktionsleder DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Produktionsleder DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Produktionsleder DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Instruktion DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Produktion DK/Spillefilm
Peters landlov 1963 Produktion DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Instruktion DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Produktion DK/Spillefilm
Han, hun, Dirch og Dario 1962 Produktion DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Instruktion DK/Spillefilm
Reptilicus 1961 Instruktion U/Spillefilm
Peters baby 1961 Produktion DK/Spillefilm
Kvindelist og kærlighed 1960 Produktion DK/Spillefilm
Baronessen fra benzintanken 1960 Produktionsleder DK/Spillefilm
Charles tante 1959 Instruktion DK/Spillefilm
Erik Scavenius 1958 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Mariannes bryllup 1958 Produktion DK/Spillefilm
Styrmand Karlsen 1958 Produktion DK/Spillefilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Instruktion DK/Spillefilm
Tre piger fra Jylland 1957 Produktion DK/Spillefilm
Mig og min familie 1957 Produktion DK/Spillefilm
Færgekroen 1956 Instruktion DK/Spillefilm
Kristiane af Marstal 1956 Produktion DK/Spillefilm
Det var på Rundetårn 1955 Instruktion DK/Spillefilm
Bruden fra Dragstrup 1955 Produktion DK/Spillefilm
Der kom en dag 1955 Produktion DK/Spillefilm
Rønne og Nexøs genopbygning 1954 Instruktion DK/Dokumentarfilm
I kongens klæ'r 1954 Instruktion DK/Spillefilm
Hendes store aften 1954 Produktion DK/Spillefilm
Ved Kongelunden 1953 Instruktion DK/Spillefilm
Kriminalsagen Tove Andersen 1953 Produktion DK/Spillefilm
Den gamle mølle på Mols 1953 Produktion DK/Spillefilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Instruktion DK/Spillefilm
Hvide sejl 1951 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fra den gamle købmandsgård 1951 Produktion DK/Spillefilm
Fireogtyve timer 1951 Klip DK/Spillefilm
Historien om Hjortholm 1950 Instruktion DK/Spillefilm
Behandling af psykisk abnorme lovovertrædere i Herstedvester 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Rebildfesten 4. juli 1948 1948 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kristinus Bergman 1948 Lyd DK/Spillefilm
Martin Andersen Nexø 1947 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Du danskes vej 1947 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Isen brydes 1947 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hollands børn 1946 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Difteri 1946 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Børn i Nød 1946 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Da Freden kom til Danmark 1945 Instruktion DK/Dokumentarfilm
En ny Dag gryer 1945 Instruktion DK/Spillefilm
Kriminalassistent Bloch 1943 Instruktion DK/Spillefilm
Moster fra Mols 1943 Instruktion DK/Spillefilm
Afsporet 1942 Lyd DK/Spillefilm
Niels Pind og hans Dreng 1941 Lyd DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Lyd DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Lyd DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Lyd DK/Spillefilm
Far skal giftes 1941 Lyd DK/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Lyd DK/Spillefilm
Familien Olsen 1940 Lyd DK/Spillefilm
En Desertør 1940 Lyd DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 Lyd DK/Spillefilm
Vestkystens Helte 1940 Lyd U/Spillefilm
De tre maaske fire 1939 Lyd DK/Spillefilm
Nordhavets Mænd 1939 Lyd DK/Spillefilm
Genboerne 1939 Lyd DK/Spillefilm
I Dag begynder Livet 1939 Lyd DK/Spillefilm
Pigen fra Högbogården 1939 Lyd U/Spillefilm
Alarm 1938 Lyd DK/Spillefilm
Den mandlige Husassistent 1938 Lyd DK/Spillefilm
Blaavand melder Storm 1938 Lyd DK/Spillefilm
Livet paa Hegnsgaard 1938 Lyd DK/Spillefilm
Julia paa Glatis 1938 Lyd U/Spillefilm
Kvaksalveren 1938 Lyd U/Spillefilm
Svensson ordnar allt! 1938 Lyd U/Spillefilm
Frk. Møllers Jubilæum 1937 Lyd DK/Spillefilm
Den kloge Mand 1937 Lyd DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Lyd DK/Spillefilm
En fuldendt Gentleman 1937 Lyd DK/Spillefilm
Sol over Danmark 1936 Lyd DK/Spillefilm
Cirkus-Revyen 1936 Lyd DK/Spillefilm
Kidnapped 1935 Lyd DK/Spillefilm
De bør forelske Dem 1935 Lyd DK/Spillefilm
Barken Margrethe 1934 Lyd DK/Spillefilm
København, Kalundborg og -? 1934 Lyd DK/Spillefilm
Palos Brudefærd 1934 Lyd DK/Spillefilm
Ud i den kolde Sne 1934 Lyd DK/Spillefilm
Københavnere 1933 Lyd DK/Spillefilm
Med fuld Musik 1933 Lyd DK/Spillefilm
Fem raske Piger 1933 Lyd DK/Spillefilm
Han, hun og Hamlet 1932 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.