enda

Poul Erik Lindeborg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello 2018 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Trailer-klipper DK/Spillefilm
MollyCam 2008 Executive producer DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Co-executive producer DK/Dokumentarfilm
Ung mand falder 2007 Co-executive producer DK/Kort fiktion
Nynne 2006 Executive producer Tv-serie
Ondskabens anatomi 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Store planer 2005 Executive producer DK/Spillefilm
Nynne 2005 Executive producer DK/Spillefilm
Screaming masterpiece 2005 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Co-producent U/Spillefilm
Den som frykter ulven 2004 Associate producer U/Spillefilm
Tintin og mig 2004 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Manden bag døren 2003 Executive producer DK/Spillefilm
Humørkortstativsælgerens søn 2002 Executive producer DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Executive producer DK/Spillefilm
P.O.V. - Point of View 2002 Executive producer DK/Spillefilm
Okay 2002 Executive producer DK/Spillefilm
En kort en lang 2001 Executive producer DK/Spillefilm
Leïla 2001 Executive producer DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Associate producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.