enda

Rasmus Arrildt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mesteren 2017 Cheffotograf DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Fotograf Tv-serie
Fasandræberne 2014 2. fotograf DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Fotograf Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Fotograf Tv-serie
Klassefesten 2011 Foto DK/Spillefilm
Limbo 2011 Foto Tv-serie
Smukke mennesker 2010 2. fotograf DK/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Foto Tv-serie
Lærkevej 2009 Foto Tv-serie
Mille 2009 Foto Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Fotograf DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Foto Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Kameraoperatør Tv-serie
Nynne 2006 Kameraoperatør Tv-serie
Julie 2005 B-fotograf Tv-serie
Switching 2003 Cheffotograf DK/Spillefilm
Forsvar 2003 2. kameraoperatør Tv-serie
Hjerteafdelingen 2002 Kameraoperatør Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Kameraassistent Tv-serie
Hotellet 2000 Fotograf Tv-serie
Skyggen 1998 A-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Inger Christensen - Cikaderne findes 1998 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Bagbundet 1996 Foto DK/Kort fiktion
En loppe kan også gø 1996 B-fotograf DK/Spillefilm
Portland 1996 B-fotograf DK/Spillefilm
Delta Legends Presents Charley Patton 1995 Foto DK/Eksperimentalfilm
Hjem til fem 1995 Grip Tv-serie
Birdbrain 1994 Foto DK/Eksperimentalfilm
Safari 1994 Foto DK/Kort fiktion
I mørke 1992 Fotograf DK/Kort fiktion
Perfect World 1990 Fotografassistent DK/Eksperimentalfilm
Springflod 1990 Fotografassistent DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Special effects DK/Kort fiktion
Den røde tråd 1989 Grip DK/Spillefilm
Station 13 1988 Belysningsassistent Tv-serie
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.