enda

Rasmus Heise

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Swinger 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Hypoxia 2015 Fotograf U/Kort fiktion
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Helium 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Katusha 2014 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Dicte 1 2013 Fotograf Tv-serie
2 piger 1 kage 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Antboy 2013 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
9 meter 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Skavengers 2012 Fotograf DK/Spillefilm
Den talende kuffert 2011 Fotograf DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Fotograf Tv-serie
Vilddyr 2010 Fotograf DK/Kort fiktion
Nabo 2010 Fotograf DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Foto Tv-serie
Aqualorius 2009 Fotograf DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Foto Tv-serie
Forførerens fald 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Klinteskoven 2007 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Ledsaget udgang 2007 2. fotograf DK/Spillefilm
Lille mand 2006 Foto DK/Kort fiktion
Skyggen af tvivl 2006 Foto DK/Kort fiktion
Super latte 2006 Fotograf DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Kameraoperatør Tv-serie
Karma Clown 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Danmarks sjoveste mand 2005 Foto DK/Kort fiktion
Martin & Ketil - jul for begyndere 2005 Foto Tv-serie
Afveje 2005 A-fotograf DK/Kort fiktion
Jul i Valhal 2005 Kameraoperatør Tv-serie
Flyd mine tårer 2005 Fotograf, 2. unit DK/Kort fiktion
In Transit 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Exit 2004 Foto DK/Kort fiktion
På toppen 2004 Foto DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Forventningens glæde 2004 Fotograf DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Gabriels ord 2002 Lys DK/Kort fiktion
Debutanten 2002 Grip DK/Kort fiktion
Den halverede skytte 2001 Lys DK/Kort fiktion
Herretoilettet 2001 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
At klappe med een hånd 2001 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Mistænkt 2001 Belyser Spil
Når lysterne tændes 2001 Belyser DK/Kort fiktion
The Poet Of Cane 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tegninger 2000 Belyser DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Belysningsassistent Tv-serie
Robert 1999 Foto DK/Kort fiktion
Falkehjerte 1999 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.