enda

Rasmus Lyhne

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Location-koordinator Tv-serie
Rita 1 2012 Produktionsleder Tv-serie
Små mirakler og store 2010 Location manager U/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Bobby 2009 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 1. instruktørassistent Tv-serie
Livvagterne 2008 Instruktørassistent, 1. instruktørassistent, Indspilningsleder Tv-serie
Sommer 2008 Instruktørassistent Tv-serie
Tempelriddernes skat II 2007 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 1. instruktørassistent Tv-serie
Nynne 2006 1. instruktørassistent Tv-serie
Koma 2006 Line producer DK/Kort fiktion
Jul på Vesterbro 2003 Produktionskoordinator Tv-serie
Kald mig bare Aksel 2002 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Instruktørassistent Tv-serie
Anna 2000 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.